15 April 2016
Category:
Sin categoría
Comments: 0

Nou programa sobre el bon ús d’Internet i de les xarxes socials

Contacte amb desconeguts, mesures de seguretat, ciberbulling, sexting, jocs on-line, addiccions, ús de les xarxes socials com Instagram, Snapchat, Facebook…El projecte –adreçat a pares i mares, al professorat i als alumnes– consisteix en un seguit d’unitats didàctiques adaptades a les diferents edats que s’imparteixen als centres i s’adapten a les diferents edats dels alumnes.

Us volem presentar Connecta+, un programa gratuït que fomenta el bon ús d’Internet. Des de l’escola, els professors i professores desenvolupen una sèrie d’unitats didàctiques amb els alumnes. En concret se’n treballen tres cada curs escolar.

Connecta+ necessita la implicació de pares, mares, professors i professores per dur a terme una acció educativa conjunta i coordinada. Mares i pares reben una Guia d’Orientació amb recomanacions concretes sobre els mateixos temes que els fills estan tractant a classe, i un seguit de cursos on-line, gratuïts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>