VI Premi TIC a la millor experiència d’integració de les TIC a l’aula

JFR88253La sisena edició del Premi TIC a la millor experiència d’integració de les TIC a l’aula va tancar el seu termini de presentació de candidatures amp prop de 100 projectes presentats i la participació de més de 300 professors. El guanyador del VI Premi TIC va ser el projecte Con otros Ojos coordinat per Eusebio Balbás Fernández del col·legi Ntra. Sra. de la Paz, Torrelavega (Cantàbria).

A més, es va celebrar l’objectiu bàsic del Talita-Impuls és contribuir a una major sensibilització cap a l’atenció d’alumnes amb NEE i per aconseguir-ho oferim més recursos als professors. Entre els més de 70 treballs presentats a la tercera edició del Premi Talita – Impuls NEE, el premi anà a Badajoz, al projecte Leo con Lula, presentat per Guadalupe Montero del CEE d’Atenció a Autistes d’APNABA (Badajoz).

Un dels eixos de la Fundació Impuls és la promoció social del professorat i el reconeixement a la seva tasca innovador. En aquesta línia, Impuls va otorgar el Premi Impuls – Vodafone al projecte que els usuaris del portal consideren més innovador. A la tercera edició d’aquest premi, el guanyador va ser el Proyecto Colaborativo Identidad Digital y Redes Sociales realitzat per l’IES Arrigorriaga de Bilbao, el Col·legi Amor de Déu de Turó i el Colegio Virgen de la Cabeza de Andújar, que va obtenir prop de 2.000 vots per part dels usuaris de la pàgina web.