La Fundació Impuls col·labora amb ÉXITE en l’acompanyament a joves amb addiccions

¡Comparteix!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ÉXITE és una fundació sense ànim de lucre que neix de la preocupació per la situació dels joves d’entre 12 i 17 anys amb addiccions. Joves que arrosseguen problemes personals, familiars i escolars i que, per tot això, acaben sortint del circuit educatiu.

La Fundació Impuls col·labora, amb un donatiu de 1000 euros, amb el suport a aquests joves amb problemes personals i acadèmics agreujats per les seves addiccions. Unes addiccions cada vegada més freqüents i que deixen moltes famílies indefenses i sense recursos per gestionar les conseqüències que en pateixen els seus fills o filles.

ÉXITE els proposa un acompanyament basat en tres pilars: el treball, l’amistat i la introducció a la vida cristiana. I posa al seu abast un equip de persones integrat per professors, pedagogs, psicòlegs, educadors socials i un ventall ampli de voluntaris i col·laboradors sensibilitzats amb aquesta realitat.

Amb una col·laboració de 1000 euros, la Fundació Impuls vol donar suport a aquesta tasca d’acompanyament a joves amb addiccions que, en una etapa molt sensible de la seva vida, s’allunyen de les seves amistats vertaderes, s’enfronten a les seves famílies i, sovint, abandonen la seva formació acadèmica. Un acompanyament enfocat a la seva recuperació i a la reestructuració de la seva realitat

Ultimes notícies